Verhalen medewerkers

Na mijn studie Bouwkunde ben ik een andere weg ingeslagen in de richting van Marketing, Communication & Design. Met deze combinatie van opleidingen hoop ik een brug te kunnen vormen tussen diverse partijen in de bouw.  Temmink heeft mij de kans gegeven om met beide opleidingen aan de slag te gaan. Momenteel ben ik dan ook werkzaam als werkvoorbereider/BIM-modelleur en leid ik daarnaast de marketing afdeling (website en social media).

– Irene

“Passie voor bouwen heb ik altijd gehad. Van kinds af aan wist ik al dat ik aannemer wilde worden. De overname van Temmink Bouwprojekten in 2001 is daarmee een jongensdroom die uitgekomen is. Het bouwbedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een totaalpartner in turn-key bouwprojecten met inmiddels ruim 45 personeelsleden en alle denkbare expertises onder één dak. De sfeer op de werkvloer is uitstekend; mede dankzij de ruimte voor een gezonde dosis humor.”

– Marcel

“Een aantal jaar geleden ben ik bij Temmink gestart in de functie van werkvoorbereider/BIM-modelleur, waarna ik ben doorgegroeid naar projectleider. Mijn interesses liggen bij het aanvliegen van utiliteitsprojecten, waarbij er naast de technische uitwerking ook wordt gekeken naar innovatieve en kwalitatieve alternatieven. Voor mij blijft de kern van BIM, namelijk communiceren en samenwerken, altijd een belangrijke leidraad gedurende het gehele bouwproces.

– Stefan

“Voorheen heb ik stage gelopen bij Temmink vanuit mijn MBO-opleiding Bouwkunde op het Graafschap College. Na het afstuderen, de goede ervaringen en vooral veel gezelligheid keerde ik weer terug bij Temmink. Naast mijn werkzaamheden volg ik ook nog een deeltijd HBO-opleiding Bouwkunde aan de HAN in Arnhem.

– Niek

“Vanuit mijn stage ben ik gebleven bij Temmink en sindsdien ben ik nooit meer weggegaan. Inmiddels zijn we meer dan 25 jaar verder en werk ik nog iedere dag met erg veel plezier als projectleider/bedrijfsleider van dit gezellige bedrijf, waar we samen veel mooie projecten van begin tot eind realiseren”

– Marco

“Afgelopen periode ben ik gestart als leerling Timmerman bij Temmink en volg ik de opleiding Timmerman niveau 3 op het Graafschap College in Doetinchem. Wat ik ook leuk vind om met jullie te delen is dat ik in Maart 2023 naar Tanzania ga om daar huizen te bouwen voor de meest kansarme gezinnen. Heel fijn dat ik bij Temmink kan werken en leren én ik de ruimte krijg om naar Tanzania te gaan. In goed overleg is er gelukkig veel mogelijk.”

Luuk